(1)

Græd ikke over spildt mælk

audiobook


Da Julie Lillelund Langer blev mor, så hun frem til ren babylykke og hyggelige ammestunder, hvor mælken flød, og alle var glade. I stedet blev de første mange måneder præget af smerter, indlæggelser, afmagt og tårer.

Med rå ærlighed og en stor portion humor fortæller hun om sit uskønne men også ret genkendelige ammeforløb. Hun tager os med derind, hvor brystpumper, ammeindlæg og ammestillinger er udgangspunktet for alt. Og derind, hvor tankerne om værdien af hendes moderskab rumsterer. Hvorfor kan hun ikke få amningen til at fungere? Hvilken mor er hun, hvis hun ikke kan amme? Og skal hun amme for enhver pris?

Du får også:

Ammevejlederens ammeABC

Guide til gode ammestillinger

Lægens dom: Hvad er myter, og hvad er facts?

Tips og tricks mod brystbetændelse

14 kvinders personlige ammefortællinger

Brev til min partner

Julie Lillelund, nu også Langer, er 28 år. Opvokset i Århus og senere bosat i København. Hun er gift med sanger og sangskriver Mads Lillelund Langer. Sammen er de forældre til datteren Hannah, som blev født i sommeren 2019. Til daglig arbejder hun som projektleder, og hun havde aldrig i sin vildeste fantasi forestillet sig, at hun skulle skrive en bog. I hvert fald ikke en, der nogensinde ville blive færdig – og slet ikke mens hun havde en lille baby. Noget af den er skrevet i søvne. Det hele af den er skrevet i kærlighed.