(12)

Hannah 8: Polttomerkki

audiobook & e-book


Romantiikkaa ja draamaa 1800-luvun vuonomaisemissa

MetsĂ€stĂ€ kuuluu rytmikkĂ€itĂ€ iskuja. Åshild on Rugnindenissa yksin eikĂ€ kovin mielellÀÀn menisi ulos kastamattomien lastensa kanssa, mutta kesĂ€n lĂ€mpö ja ulkoa kantautuvat pelottavat ÀÀnet koettelevat hĂ€nen kĂ€rsivĂ€llisyyttÀÀn. Kunpa pappi ei olisi kieltĂ€ytynyt kastamasta pikkuisia! Karjamajalla Ola pyyhkĂ€isee kĂ€dellĂ€ hikistĂ€ otsaansa ja suoristautuu. SilmĂ€luomien takana vilisee kammottavia kuvia. Jokin on pahasti vialla! HĂ€n on varma, ettĂ€ Åshild ja lapset ovat vaarassa. Mutta ennĂ€ttÀÀkö hĂ€n ajoissa takaisin Rudningeniin?

Historiallinen, jÀttimÀisen menestyksen Pohjoismaissa saanut kirjasarja. Norjan kauniissa vuoristossa elÀvÀ Hannah on omanarvontuntoinen ja voimakasluonteinen nainen, joka kamppailee löytÀÀkseen elÀmÀÀnsÀ onnen. VÀrikÀs sukusaaga on tÀynnÀ jÀnnitystÀ, rakkautta ja intohimoa.

Hannah-sarja lumoaa, varsinkin ne lukijat, jotka ovat pitÀneet kirjoista kuten Bridgerton tai Tuulen viemÀÀ tai kirjailijoista kuten Kaari Utrio, Laila Hirvisaari tai Jane Austen.


Narrator: Annika PoijÀrvi
Duration: