(0)

Hele vejen rundt om Anne Grethe Bjarup Riis

audiobook


Det udløste 300 hademails og en personlig hetz af dimensioner, da skuespiller og instruktør Anne Grethe Bjarup Riis blandede sig i prostitutionsdebatten i bedste sendetid. Men den virkelige prøvelse indtraf først ür senere, da sønnen blev ramt af krÌft. I dag er hun og familien langsomt ved at hele oven pü det hürde forløb.

Der findes omveje, afveje, lige veje og genveje. Der findes kommandoveje og veje, der gür lige i hjertet. I denne podcast fra Hendes Verden spørger vi en rÌkke kendte mennesker om deres veje rundt i livet. Hvornür har livet vÌret lige ud af landevejen, og hvornür har de for alvor mistet vejgrebet? Hør bl.a. makeupartist Dennis Knudsen fortÌlle, hvordan han nÌr var blevet snydt af en rugemor, og forfatter Leonora Christina Skov fortÌlle om at gü i parterapi med sin 22 ür Ìldre kÌreste, fordi de skÌndtes som sindssyge.

VĂŚrt: Marie Varming

GĂŚst: Skiftende

Teknik og klipning: Freia Dam

Udgiver: Hendes Verden

Redaktør: Simone Brandt Hald

Produceret af Talk Town, Story House Egmont, 2020

Marie Varming er journalist og selvstĂŚndig med Varmings Bureau. Her beskĂŚftiger hun sig isĂŚr med lokalstof, livstilsstof, personlige portrĂŚtter og mennesker.


Narrator: Marie Varming
Duration: