(173)

Helenas hemmelighed

audiobook & e-book


Tag med til det solbeskinnede Cypern i Lucinda Rileys vidunderlige fortÊlling rig pÄ familiehemmeligheder, drama og romantik.

24 Är er gÄet, siden Helena tilbragte en fuldkommen vidunderlig ferie pÄ Cypern, hvor hun oplevede sin fÞrste stormende forelskelse. Nu hvor hun har arvet huset Pandora efter sin gudfar, vender hun tilbage til Þen for at tilbringe sommeren der med sin familie.

Men gensynet med huset er ogsĂ„ et gensyn med Helenas dybeste hemmelighed – en hemmelighed, hun har holdt skjult for manden, William, og sĂžnnen, Alex, som er en sĂ„rbar teenager, der gerne vil beskytte sin elskede mor, men ogsĂ„ er opsat pĂ„ at fĂ„ sandheden at vide om sin rigtige far.

Da Helena ved et tilfÊlde mÞder sin fÞrste store kÊrlighed igen, sÊtter det gang i en kÊde af begivenheder, der vil fÄ hendes fortid og fremtid til at kollidere. Og bÄde Helena og Alex ved, at deres liv aldrig vil blive det samme igen, nÄr fÞrst alle Pandoras hemmeligheder har set dagens lys.

Pressen skriver:

»Nye lĂŠsere kan fint stige pĂ„ her, og trofaste fans kan, helt som sĂŠdvanlig, fĂžle sig godt underholdt  «

***** – Sþndag

»Det er en rigtig Riley-fortÊlling, der kredser om kÊrlighed, familierelationer og en hemmelighed, der bliver svÊrere og svÊrere at bÊre pÄ. «

***** – Familie Journal

»  sĂ„ lĂŠkkert, velskrevet og – tro det eller ej – spĂŠndende, at man ikke kan rejse sig fra hĂŠngekĂžjen, men er nĂždt til bare at forsvinde ned i grĂŠske olivenlunde, smukke haver og enorm arv. Nyd den.«

**** – Femina

»Vidunderlig og storslĂ„et roman om familie, kĂŠrlighed og sammenhold i et ganske sĂŠrligt hus  «

– Litteratursiden


Narrator: Susanne Storm
Duration: