(0)

Hotellivieras

audiobook & e-book


ÄlĂ€ hĂ€iritse – murha ja muita sotkuja siivottavana

Nita Prosen Hotellivieras jatkaa tarinaa omintakeisesta huonesiivoojasta, ja tÀllÀ kertaa Molly sotkeutuu kuuluisan kirjailijan kuolemaan Regency Grand -hotellissa.

Molly Gray kantaa ylpeĂ€nĂ€ johtavan huonesiivoojan nimikylttiÀÀn työvuoroissaan Regency Grand -hotellilla. Hotellin maine kuitenkin tahriutuu, kun kesken tĂ€rkeĂ€n tilaisuuden, erĂ€s vieras – kuuluisa jĂ€nnityskirjailija J. D. Grimthorpe – kaatuu kuolleena teehuoneen lattialle.

Kun epÀilykset pyörivÀt hotellin kÀytÀvillÀ, on selvÀÀ, ettÀ kultareunusten alta löytyy likaa. EtsivÀ Stark, Mollyn vanha vihollinen, tutkii tapausta ja kÀy selvÀksi, ettÀ kyseessÀ oli mitÀ julkein murha. EpÀiltyjÀ riittÀÀ, ja kaikki haluavat tietÀÀ, kuka kirjailijan tappoi. Oliko se Lily, uusi siivoojaharjoittelija? Voisiko herra Preston, hotellin rakastettu ovimies, salata jotain? Ja onko Molly todella niin viaton kuin miltÀ hÀn nÀyttÀÀ?

Molly tietÀÀ, ettĂ€ vain hĂ€nellĂ€ itsellÀÀn on avain mysteeriin. Mutta sen avaaminen tarkoittaa, ettĂ€ hĂ€n joutuu miettimÀÀn lapsuuttaan, pölyistĂ€ vanhaa taloa ja kaikkea sitĂ€, mitĂ€ on siivonnut muististaan. SillĂ€ Molly tietÀÀ J. D. Grimthorpen salaisuudet


Nita Prose on kirjailijanimi, jonka takana on Kanadan Simon & Schuster -kustantamon varatoimitusjohtaja ja kustannuspÀÀllikkö Nita Pronovost. HÀn on tehnyt pitkÀn uran kirja-alalla ja hÀnen ensimmÀinen romaaninsa Huonesiivooja oli ilmestyessÀÀn menestys, jonka oikeudet myytiin jo ennen julkaisua yli kahteenkymmeneen maahan. Hotellivieras on jatkoa Huonesiivooja-kirjalle.


Narrator: Sanna Majuri

Duration: