(7)

Hugo och Holger 1: Hugo och Holger

E-book


Alla Àlskar Hugo

Ny serie för nybörjarlÀsarna!

Vems hjÀrta kommer inte att slÄ för Hugo? Hugo som ser sÄ himla dÄligt att han blir pÄlurad en elefant i tron att det Àr en hund. Hugo som blir utkastad frÄn skolan pÄ grund av skolk - han tog fel pÄ skyltarna och vÀntade inne pÄ WC hela dagarna (och undrade nÀr lektionerna skulle börja).

Se filmen om Hugo och Holger, klicka hÀr.

"Tonen i boken anges av de humoristiska illustrationerna av Teddy Kristiansen. De Äterger figurerna och miljöerna i boken med strikt ÄterhÄllsamhet och i dova fÀrger. Den enkla texten, skriven av den vÀlkÀnde Oscar K., Àr luftigt placerad med nÄgra fÄ meningar pÄ varje uppslag. Hugo och Holger Àr en mycket rolig berÀttelse, lÀmplig för barn mellan 6 och 8 Är."

Margareta Brengdahl, BTJ-hÀfte 21/2012

”jag tror inte de liknar nĂ„gra andra börja lĂ€sa-böcker jag har lĂ€st nĂ„gonsin. Det finns trĂ„kiga börja lĂ€sa-böcker, det finns bra och roliga och dĂ€r barnen kĂ€nner igen sig, det finns tokiga och galna böcker /
/ Och sĂ„ finns det dĂ„ börja lĂ€sa-böckerna om Hugo och Holger. /
/ Vad tycker jag dĂ„ om det hĂ€r brunmurriga grejset med konstig text? Jag ÄLSKAR det!!! För det Ă€r en vĂ€ldigt trevlig och gullig historia som berĂ€ttas. För att det Ă€r sĂ„ vansinnigt roligt. Och sjukt. Jag Ă€lskar sjuk humor.”

Bloggen Carolina lÀser

Hegas - lÀtta att lÀsa, svÄra att motstÄ

EPUB3: Fixed format, Synchronised audio