(0)

Huikea seikkailu 2: Vaarallinen suunnitelma

audiobook


YstÀvykset Lea ja Odysseys kokevat velvollisuudekseen palata Eternus-planeetalle auttamaan sen asukkaita. Saavuttuaan perille he saavat selville, ettÀ eternuslaiset kÀrsivÀt viruksesta. MistÀ sairaus on perÀisin? Robotti Roxlon sekÀ opettaja Hoon neuvojen avulla Lea ja Odysseus alkavat etsiÀ ratkaisua. Onko kuningatar Riimu ja klooniarmeija kaiken takana?

HyppÀÀ mukaan Lean ja Odysseuksen huikeaan seikkailuun!

Lea ja Odysseys kÀyvÀt huikean seikkailun valinnaiskurssia, joka johdattaa heidÀt Eternus-planeetalle. YstÀvykset muodostavat loistavan tiimin, vaikka heidÀn vastakkaiset luonteensa aiheuttavatkin konflikteja. Lea on nopea, urhea, vahva, pÀÀttÀvÀinen ja ÀkkipikÀinen. Joskus Odysseuksen varovaisuus saa Lean epÀtoivon valtaan. Odysseys on fiksu, pelokas ja harkitsevainen. HÀn seuraisi Leaa minne vain, vaikka yhtÀ aikaa sekÀ ihailee ettÀ pelkÀÀ tÀtÀ.

Jaume Copons on espanjalainen kirjailija ja kÀsikirjoittaja. Alun perin opettajana työskennellyt Copons aloitti uransa kÀsikirjoittajana Seesamtie-sarjassa. HÀn on luonut useita suosittuja lastenohjelmia ja kirjoittanut romaaneja lapsille ja nuorille. HÀnen lastenkirjasarjansa "Agus ja hirviöt" on kÀÀnnetty yli 20 eri kielelle.