(1)

Huikea seikkailu 4: Pelastusoperaatio

audiobook


Roxlo-robotti on jÀÀnyt vangiksi Eternus-planeetalle, ja Lea ja Odysseys ovat vain odottaneet paluuta sen pelastamiseksi. Ongelmana on vain se, ettÀ opettaja Hoo on korjannut avaruusalusta viikkokausia eikÀ se ole vielÀkÀÀn aivan kunnossa. ErÀÀnÀ pÀivÀnÀ Lea ei malta enÀÀ odottaa. HÀn kiipeÀÀ aluksen kyytiin ja raahaa Odysseuksen mukanaan. SilmÀnrÀpÀyksessÀ he ovat matkalla kohti Eternusta etsiÀkseen Roxlon. Mutta kaksikko ei vielÀ tiedÀ, ettÀ kekseliÀisyyttÀ vaativan laskeutumisen jÀlkeen heitÀ odottaa pitkÀ ja vaikea matka niin maalla, merellÀ kuin ilmassakin. Eternus on tÀynnÀ yllÀtyksiÀ, eivÀtkÀ he ole vielÀ kohdanneet niistÀ lÀheskÀÀn kaikkia.

HyppÀÀ mukaan Lean ja Odysseuksen huikeaan seikkailuun!

Lea ja Odysseys kÀyvÀt huikean seikkailun valinnaiskurssia, joka johdattaa heidÀt Eternus-planeetalle. YstÀvykset muodostavat loistavan tiimin, vaikka heidÀn vastakkaiset luonteensa aiheuttavatkin konflikteja. Lea on nopea, urhea, vahva, pÀÀttÀvÀinen ja ÀkkipikÀinen. Joskus Odysseuksen varovaisuus saa Lean epÀtoivon valtaan. Odysseys on fiksu, pelokas ja harkitsevainen. HÀn seuraisi Leaa minne vain, vaikka yhtÀ aikaa sekÀ ihailee ettÀ pelkÀÀ tÀtÀ.

Jaume Copons on espanjalainen kirjailija ja kÀsikirjoittaja. Alun perin opettajana työskennellyt Copons aloitti uransa kÀsikirjoittajana Seesamtie-sarjassa. HÀn on luonut useita suosittuja lastenohjelmia ja kirjoittanut romaaneja lapsille ja nuorille. HÀnen lastenkirjasarjansa "Agus ja hirviöt" on kÀÀnnetty yli 20 eri kielelle.