(0)

Hvad leder du efter?: - find dig selv som leder i det offentlige

E-book


Hvad leder du efter? henvender sig til dig, der stÄr i spidsen for en institution: en vuggestue, et medicinsk sygehusafsnit, et miljÞkontor, en kirkegÄrd eller andre steder, hvor du har tÊt kontakt med borgerne.

Ofte bruger en leder alt for meget energi pÄ at lede medarbejderne, men tilfredse medarbejdere mÄ aldrig vÊre et mÄl i sig selv. De er derimod et middel til at nÄ mÄlet, som er en effektiv og nytÊnkende enhed, der kommer borgerne i mÞde. Det indebÊrer, at du som leder og medarbejder ved, hvad du er ansat til, og hvordan institutionens kerneopgave bedst kan defineres og bruges som afsÊt for ledelse.

Ti ledetrĂ„de er grundlaget for Hvad leder du efter? – ved hjĂŠlp af disse udfordres du som leder til at agere strategisk, lĂžse kerneopgaven, gĂžre service til en oplevelse og udvide det ledelsesmĂŠssige spillerum.

· Led efter borgeren · Find dig selv · Kend kerneopgaven · Kys krisen · Skrot lederskabet – gĂ„ ombord pĂ„ lederskibet · ForlĂžs ”forskelskraften” · Inviter til innovation · Kram kvĂŠrulanten · GĂžr service til en oplevelse · Tilfredse medarbejdere er midlet, ikke mĂ„let