(26)

Hvepsereden

audiobook & e-book


I en tom villa i Århus bliver en teenagedreng fundet dræbt. Han er blevet mishandlet, og rundt om hans lig er der spredt døde hvepse.

PolitikommissĂŚr Daniel Trokic bliver kaldt hjem fra sin hĂĽrdt tiltrĂŚngte juleferie i Kroatien for at lede efterforskningen. Trokic, hans nĂŚre kollega Lisa Kornelius og resten af efterforskningsholdet fĂĽr mistanke om, at den drĂŚbte drengs forĂŚldre holder pĂĽ en hemmelighed om en rĂŚkke ar pĂĽ drengens krop. Men politiet har mere end almindeligt svĂŚrt ved at finde ud af, hvad det er, forĂŚldrene skjuler, og hvordan det passer sammen med hvepsene, en fanatisk samler og en gammel voldtĂŚgtssag.

Samtidig flygter en patient fra den lukkede afdeling på det psykiatriske hospital – en patient, der er besat af hvepse og nu hjemsøges af mordet på drengen. Et sted i hans sind ligger en grusom sandhed begravet, og det haster med at finde den.

HVEPSEREDEN er fjerde selvstĂŚndige bog i serien om Daniel Trokic, politikommissĂŚren med den kroatiske baggrund, og hans kollega Lisa Kornelius.