(0)

I flammer

E-book


De dygtige fodboldspillere fra Blindgadens Boldklub har gang pÄ gang bevist deres vÊrd. De er ikke bare gode kammerater og naboer, de er ogsÄ et stÊrkt hold. Derfor bliver de meget overraskede over, at den fine fodboldklub Olympica kun vil stille deres andet juniorhold op imod dem. Som om drengene fra Blindgaden ikke har nogen chance mod deres bedste hold! Nu mÄ drengene beslutte sig for, om de skal afslÄ Olympicas flabede tilbud, eller om de skal gÄ sÄ hÄrdt til andet juniorhold, at klubben bliver nÞdt til at sÊtte deres bedste hold op imod dem.

Serien "Landsholdsspilleren" bestÄr af seks bÞger om drengene fra Blindgadens Boldklub pÄ en sidegade pÄ Østerbro. BÞgerne er fulde af sjov og spÊnding fra KÞbenhavn omkring Ärhundredeskiftet.

Aage Hermann (1888-1949) var en dansk digter, forfatter, journalist og redaktÞr. Han stod bag en lang rÊkke digtsamlinger og sprang senere i livet ud som bÞrnebogsforfatter, hvor han fik stor succes med bÞgerne om stewardessen Benthe Boelmann, som tit og ofte mÄ opklare forbrydelser eller afvÊrge katastrofer pÄ sine rejser rundt om i verden.