(12)

I magtens skygge

audiobook & e-book


Sommer i Sandhamn. Nora Linde holder ferie fra jobbet som anklager hos Bagmandspolitiet med kÌresten Jonas og deres lille datter Julie. Men idyllen spoleres, da rigmanden og storkapitalisten, Carsten Larsson, flytter til øen. Han har et blakket ry, der hviskes i krogene om hans lyssky forretninger med russerne, og det hus, han er ved at bygge ud til vandet og den smukke strand pü sydsiden af øen, er alt for luksuriøst. Kapitalistsvin, siger naboerne og klager over, at huset ikke passer ind i ø-miljøet.

Byggeriet forløber heller ikke smertefrit. Er ulykkerne og de mÌrkelige hÌndelser tilfÌldige eller udtryk for bevidst sabotage? Da Carsten Larsson inviterer til indvielsesfest, ender det i en katastrofe. Hvem kan man stole pü, nür man er uvenner med de fleste?

Thomas Andreasson undersøger sagen. Han er Noras bedste ven, og i krise. Det er nÌsten tyve ür side, han begyndte i politiet, og han bliver mere og mere i tvivl om, han orker at blive ved. FortsÌtte med at grave efter de mørke krÌfter, der rører sig i sommerparadiset. Og denne sag bliver den svÌreste, han endnu har prøvet krÌfter med.


Narrator: Torben Sekov
Duration: