(11)

Ild og vand

audiobook & e-book


12-ürige Maevelia Morion, kaldet Maeve, er ikke en helt almindelig pige. Hun er halvt menneske halvt gud, og hendes magiske krÌfter er sü stÌrke, at selv den mÌgtigste person i verden bør føle Ìrefrygt overfor hende. Hun passer ikke ind i menneskenes verden og bliver derfor optaget pü trolddomsskolen, Layvon, hvor hun skal lÌre at beherske magien, men det viser sig hurtigt, at hun ogsü er anderledes i gudernes verden. Normalt mestrer guder kun Ên af jordens fire elementer, men Maeve mestrer to; ildens og vandets magi. Det krÌver øvelse at styre elementerne, men Maeves sÌrlige egenskaber viser sig at vÌre brugbare, da den onde og dÌmoniske Novtorn angriber Layvon og truer med at overtage herredømmet over gudernes verden.

Hvis du er vild med Harry Potter-universet, sü er "Ild og vand" lige noget for dig! I romanens opfølger "De spidsørede" følger vi igen den heltemodige halvgud Maeve, der büde har almindelige glÌder og kampe i livet som teenager pü trolddomsskolen Layvon, men ogsü kÌmper en mere alvorlig kamp mod universets mørke krÌfter. Der er tale om klassiske fantasy-romaner, der reprÌsenterer genren pü allerbedste vis.

Kathrine Louise Nielsen er en dansk romanforfatter og tekstforfatter. Hun er uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet og har blandt andet skrevet fantasyromanerne "Ild og vand" og "De spidsørede" om den heltemodige pige Maeves tilvÌrelse pü trolddomsskolen Layvon.


Narrator: Louise Herbert
Duration: