(2)

Imperium

audiobook & e-book


En kold novembermorgen ür 79 f. Kr. banker en mand pü den romerske senator Ciceros dør. Han er kommet til Rom for at bede den dygtige jurist om hjÌlp mod Siciliens guvenør, Verres, som nüdesløst udplyndrer befolkningen.

Da Cicero hører hans historie, ser han en mulighed for at bruge en retssag mod den korrupte guvenør til at markere sig selv i offentligheden og dermed tage det første skridt pü vejen mod sin store ambition: at opnü imperium - statsmagten.

Men CÌsar, Pompejus og Crassus drømmer ogsü om at komme til at regere verdens eneste supermagt, og snart opdager Cicero, at han er blevet midtpunkt i en magtkamp, hvor der bruges midler, han aldrig havde forestillet sig.

For hans tre konkurrenter er ikke bang for at benytte sig af den fundamentale regel i politik til alle tider: Alle kneb gĂŚlder.

Robert Harris (f.1957) debuterede med romanen FĂŚdrelandet i 1992 og har siden skrevet en rĂŚkke romaner, bl.a. Pompeji og Imperium og den politiske thriller Skyggen. Harris har bl.a. abejdet for BBC og the Observer som politisk kommentator.


Narrator: Thomas Gulstad
Duration: