(3)

Julebag

E-book


Nu behøver man kun Ên bog for at sikre den gode julestemning, og for at duften af lÌkkert hjemmebag kan brede sig i køkken og stue.

Vi kender dem alle sammen – de klassiske jule- og nytårskager, der bare hører sig til, og som slet ikke er diskussion. I denne bog fra bageeksperten Annemette Voss har hun samlet alle de bedste gode gamle opskrifter på alt fra vaniljekranse til æbleskiver, der bare fungerer, og hvor der er lagt vægt på at bibeholde de gamle dyder med fx at bruge den mængde smør, der nu engang skal til for at få det bedste resultat.

Engang imellem kan man ogsü have lyst til at prøve noget nyt. Derfor giver Annemette ogsü en rÌkke helt nye opskrifter pü alternativt jule- og nytürsbag, fx kanelsukkerdonuts, tranebÌrcookies og risalamandetÌrte, der ikke vil smage mindre vidunderligt i december müned.

Julebag er en selvstÌndig opfølger til bogen Konfekt (fra 2017) og tÌnkt som et supplement, sü alle de søde sager, der hører sig til i december müned, kan kreeres ved hjÌlp af disse to bøger fyldt med udførlige opskrifter og smukke billeder