(199)

K18

audiobook & e-book


Kuumuutta huokuva Turku ei ole enÀÀ entisellÀÀn. Kolmen naisen kohtalot kietoutuvat kammottavalla tavalla yhteen sarjamurhia tehtailevan psykopaatin pitÀessÀ poliisia pilkkanaan.

Ylikomisario Anna MÀki, kapinahenkinen entinen poliisi Annika Malm ja utelias vanha nainen joutuvat tahtomattaan tapahtumien keskiöön. Panokset kovenevat, ja Annika Malm sysÀtÀÀn suurten ratkaisujen eteen. Matka mielen pimeÀlle puolelle alkaa, ja Annika havaitsee kamppailevansa nerokkaan sairasta mieltÀ vastaan.

Autio huvila, sairas mieli ja oudot tuntemattomat tahot lataavat jÀnnityksen tietÀmÀttömÀlle tasolle. Pystyykö Anna MÀki selvittÀmÀÀn elÀmÀnsÀ solmut rakkaudessa ja työrintamalla? Onko mikÀÀn ympÀrillÀ enÀÀ aitoa - juuri sitÀ, miltÀ nÀyttÀÀ?

K18 on Annika Malm -trilogian aloitusteos.

Max Manner (s. 1965) on turkulainen Luxemburgissa nykyÀÀn asuva kirjailija. HÀn on julkaissut kolme komisario Anna MÀen tutkimuksista kertovaa rikosromaania, Revanssi (2007), Demi-Sec (2008) ja K-18 (2009). K-18 on myös Annika Malm -trilogian aloitusosa. Annika Malmin tarina jatkuu toimintatrillerissÀ 72 h.