(40)

Kadonneen kissan salaisuus

audiobook


Viisi EtsivÀÀ ja Vainukoira taas vauhdissa!

Enid Blytonin Salaisuus-sarja on viihdyttÀnyt nuoria lukijoita jo vuosikymmeniÀ. Nyt suosittu sarja julkaistaan vihdoin uudelleen ÀÀni- ja e-kirjoina.

Lady Candlingin kissatarhan koristus, arvokas ja jalosukuinen Yön Kuningatar, katoaa salaperÀisesti hÀkistÀÀn keskellÀ kirkasta pÀivÀÀ pienen puutarhuripojan Lukasin työskennellessÀ lÀhistöllÀ. Viisi EtsivÀÀ ja Vainukoira tarttuvat jÀlleen toimeen varkaudesta epÀillyn ystÀvÀnsÀ auttamiseksi. Arvoitus tuottaakin nuorille salapoliiseille melkoisesti pÀÀnvaivaa, mutta Bes ja Nono kunnostautuvat johtolankojen etsinnÀssÀ, ja hÀijy puutarhurimestari Kukel sekÀ virkaintoinen konstaapeli Goon saavat kuin saavatkin tunnustaa terÀvÀpÀiset ystÀvykset paremmikseen, kun ongelma viimein hauskojen ja jÀnnittÀvien seikkailujen jÀlkeen selviÀÀ yllÀttÀvÀllÀ tavalla.

Salapoliisitoimisto Viisi etsivÀÀ ja Vainukoira on aina ensimmÀisenÀ ratkaisemassa salaisuuksia ja etsimÀssÀ johtolankoja, kun Peterwoodin kylÀssÀ tapahtuu kummia. Toimiston nokkelat salapoliisit Larry, Riki, Bes, Kris, Pulla ja Nono-koira penkovat tapauksia, ja konstaapeli Goon tekee kaikkensa pÀÀstÀkseen eroon lapsista, jotka pistÀvÀt nenÀnsÀ joka paikkaan!

Enid Blyton (1897–1968) oli yksi 1900-luvun luetuimmista ja menestyneimmistĂ€ lasten- ja nuortenkirjailijoista ja UNESCOn laatiman listauksen mukaan maailman kaikkien aikojen kÀÀnnetyin lastenkirjailija. HĂ€nen valtava tuotantonsa kĂ€sittÀÀ yli 800 teosta, joista Suomessa ovat tunnetuimpia Viisikko-, Seikkailu-, SOS-, Salaisuus- ja Arvoitus-sarjat.


Narrator: Emma Louhivuori
Duration: