(1)

Kampen

audiobook & e-book


Jabez, der er mixed martial arts-kÌmper, er vokset op pü gaden. I arenaen er han en konge, men nür kampen er forbi, er han atter en slave. Da to venner vÌdder pü en kamp, vinder den velhavende levemand Andreas et møde med vinderen. Øjeblikkeligt føler han sig tiltrukket af den medtagede kriger og løskøber ham fra hans kontrakt, sü han kan fü en chance for at skabe sig et bedre liv.

Jabez føler sig lettere utilpas i sine nye luksuriøse omgivelser og prøver at undgü at føle sig tiltrukket af sin nye flotte arbejdsgiver. De to mÌnds kamp for at holde begÌret pü afstand eksploderer i en lidenskabelig kamp, men i sidste ende mü de give efter for lysten, som langsomt udvikler sig til noget andet og mere.

Da Andreas finder ud af, at familievirksomheden rummer mørke, farlige hemmeligheder, stür han over for en kamp pü liv og død. I mellemtiden lÌrer Jabez, hvad det vil sige at holde af et andet menneske, og han kaster sig med liv og sjÌl ind i kampen for at redde den mand, som han er kommet til at elske.


Narrator: Jesper Platz
Duration: