(0)

Kaninmassakren

audiobook & e-book


Da min datter var syv ür gammel, k hendes højt elskede kanin, Pixi, unger. Et kuld pü fem dunede smü. En dag, hvor hun gik ud for at se til de kÌre krÌ, lü de døde pü jorden. Der var blod ud af munde, øjne, ører, snudebor. En enkelt af ungerne havde overlevet massakren og lü gemt inderst i buret under halm og en vÌltet madskül, rystende.

Den følgende dag sendte jeg min hustru og vores datter og søn med toget til Jylland. Da vi havde taget afsked pü perronen, søgte jeg i retning af byens største friluftsbutik, hvor jeg købte en kraftig jagtkniv med tilhørende skinnebensspÌnde, stavlygte og latexhandsker samt re ruller isoleringstape.

Hadet, jeg dengang følte, var den stÌrkeste følelse, jeg nogensinde har oplevet. Den nÌststÌrkeste var trangen til at nde frem til gerningsmanden. Den tredjestÌrkeste var nok den uendelige og uforstüelige lykke, der overvÌldede mig, da vores datter kom til verden.

Hjemme igen fordelte jeg mine indkøb pü køkkenbordet. Jeg stillede mig hen ved vinduet, kiggede ud pü grüvejret, knyttede nÌverne og tÌnkte: Nu er jeg vred.

KANINMASSAKREN er en novellesamling bestĂĽende af 10 noveller af forfatteren Jesper Wamsler.


Narrator: Dan Schlosser

Duration: