(5)

Kape The Chef

E-book


Parasta pöytÀÀn - oli arki tai pyhÀ.

Runsas ruokakirja kaikille ruokaa rakastaville! Kapen keittiössÀ syntyneillÀ takuuvarmoilla resepteillÀ kokkailu kotikeittiössÀ sujuu rennosti ja aterioiden hurmaava makumaailma vie mennessÀÀn.

Ruokakirja koostuu kolmen ruokalajin ateriakokonaisuuksista, joista löytyy tarjottavaa niin arkeen kuin juhlaankin. KÀtevÀt kauppalistat ja tarviketiedot helpottavat kotikokkaajaa. Tarjoile paistettua kuhaa, vihreÀÀ parsaa ja rapeita maa-artisokkapihvejÀ tai vaikkapa hunajaglaseerattua kanaa. Maistuisiko jÀlkiruoaksi mango-passiontiramisu ja roseeviinissÀ marinoidut persikat vaniljamascarponen kera?

Kape the Chef opettaa sinut kausiajatteluun. ”Haaveilen tĂ€mĂ€n kirjan monipuolistavan suomalaisten raaka-aineiden kĂ€yttöÀ ja maamme ruokakulttuuria entisestÀÀn. Ostakaamme siis hyllyt tyhjiksi sesongin vihanneksista, juureksista ja marjoista, niin se kertautuu hyvĂ€nĂ€ maamme viljelijöille!”

Suomen tunnetuin ja tunnustetuin keittiömestari Kari 'Kape' Aihinen on kokki, ravintoloitsija, tv-kasvo, ruokakirjailija ja yrittÀjÀ. Kapen suosion salaisuus on takuuvarmat ja maistuvat reseptit. Sympaattinen keittiövelho on noussut koko kansan Kapeksi suosittujen tv-sarjojen myötÀ (mm. Kaappaus keittiössÀ) sekÀ kiitettyjen ruokakirjojensa ansiosta (mm. Kapen parhaat).