(14)

Karstin kuolleet

audiobook & e-book


Rikostutkintaa ja aviokriisejÀ italialaisittain

Triesten kaduilla kÀy jÀÀkylmÀ koillistuuli bora nera. Kolea marraskuu vastaa komisario Proteo Laurentin avioelÀmÀÀ: vaimo Laura kertonut sivusuhteesta ja vaihtanut osoitetta. Myös poika Marco aiheuttaa harmaita hiuksia.

Muuta ajateltavaa on luvassa, kun lÀheisessÀ Contovellon kylÀssÀ rÀjÀhtÀÀ talo ilmaan vieden mukanaan kokonaisen perheen. Pian merellÀ katoaa kalastaja epÀselvissÀ olosuhteissa ja Karst-vuoriston kÀtköistÀ löytyy julmalla tavalla murhattu mies. LiittyvÀtkö henkirikokset salakuljetukseen vai verikostoon? Komisario Laurenti on harvinaisen haastavan tapauksen ÀÀrellÀ, mutta rikostutkintaa piristÀÀ houkuttelevan kaunis virka-apu Kroatian puolelta.

Karstin kuolleet on toinen osa palkittua Proteo Laurenti -dekkarisarjaa, jossa rikoksia ratkoo elÀmÀstÀ nauttiva triestelÀiskomisario. Se on tÀydellinen yhdistelmÀ leppoisaa rikostutkintaa, yhteiskunnallisia pohjavirtauksia sekÀ nojatuolimatkaa Adrianmeren rannoille. Jos pidÀt Donna Leonin Guido Brunetti -dekkareista, ihastut komisario Laurentiin!

Veit Heinichen (s. 1957) on saksalainen kirjailija, jonka rakkaus pitkÀaikaista kotikaupunkiaan TriesteÀ kohtaan loistaa hÀnen Italiaan sijoittuvissa dekkareissaan. Ennen kirjailijaksi siirtymistÀÀn Heinichen työskenteli pitkÀÀn kirjakustannusalalla.


Narrator: Ari-Matti Hedman
Duration: