(47)

Kiinalaiset sokkelomurhat

audiobook & e-book


Tuomari Deen on jÀlleen aika pistÀÀ niin omat kuin myös lukijan aivonystyrÀt koetukselle...

Tuomari Dee saapuu uudeksi piirituomariksi Lan Fangin rajakaupunkiin. PerillÀ vastaanotto on vÀhintÀÀnkin kummallinen: oikeusistuimen henkilökuntaa ei löydy mistÀÀn ja asiakirjatkin ovat homeessa. Se on kuitenkin vasta alkua. Tuomari Deen maine keisarillisen Kiinan nerokkaimpana salapoliisina joutuu koetukselle, kun hÀn saa selvittÀÀkseen kolme rikosta samanaikaisesti. Miten vanha kenraali on voitu murhata sinetöidyssÀ huoneessa? EntÀ mitÀ tapahtui kadonneelle tytölle? Kaikista mystisin tapaus liittyy kuitenkin suolle rakennettuun sokkeloon, jossa vÀitetÀÀn kummittelevan...

Kiinalaiset sokkelomurhat on jÀnnittÀvÀ salapoliisiromaani, jossa Kiinan Sherlock Holmes painii toinen toistaan kinkkisempien rikosten ja murhien parissa.

Tuomari Dee on salapoliisi, joka kohtaa mitÀ jÀnnittÀvimpiÀ murhia ja mysteerejÀ 600-luvun Kiinassa. Samalla kirjat tarjoavat huikean aikamatkan Kiinan kiehtovaan historiaan.

Hollantilainen Robert van Gulik (1910–1967) teki pitkĂ€n uran diplomaattina. HĂ€n asui vuosia KaukoidĂ€ssĂ€, jonne myös hĂ€nen jĂ€nnittĂ€vĂ€t historialliset dekkarinsa sijoittuvat.


Narrator: Juhani Rajalin
Duration: