(3)

Kongekroner og Rubinens Hemmelighed

audiobook & e-book


"Marie er en lille uskyldig pige, og nu er hun blevet til et redskab. Hvad foregÄr der egentlig, og hvad har du blandet os ind i? Hvad er det, svenskerne mener? Marie skal ikke bruges i dette spil, du har gÄende med denne franskfÞdte svenske kronprins og hans mÊnd. Jeg henter hende selv, og sÄ kan jeg passende spÞrge Kronprinsen direkte, hvorfor han ikke lader os og den tabte skibslast vÊre i fred!"

I sommeren 1814 foregik en intens og hidtil ukendt kamp om Norge i en lille norsk by. Napoleon har flyttet Europas grÊnser, og efter fredsaftalen i Kiel i januar 1814 udarbejdede norske og danske adelsmÊnd en snedig plan for at omgÄ isÊr det preussiske krav om at tvinge Norge ud af danske hÊnder.

NordmĂŠndene anerkendte aldrig fredsaftalen, og snart er Skandinaviens sidste interne krig et faktum.

Kongekroner og Rubinens hemmelighed er en historisk roman fra fortidens virkelige hĂŠndelser.

Det er et hÞjpolitisk spil med svig, lÞgne, bedrag og en bortkommen skibslast, men ogsÄ en beretning om at finde sandheden gennem kamp, hÄb, styrke og kÊrlighed.

Om forfatteren

An-Magritt Wibell Nygaard-Ech er dansk-norsk forfatter og freelanceskribent. Hun skriver bÞger samt romaner og noveller til magasiner i Skandinavien inden for bÄde realisme, mystik, krimi, drama, psykologi og skÊbne. Dette er hendes fjerde roman pÄ dansk. Hun bor i SydsjÊlland med sin familie.


Narrator: Ellen HillingsĂž
Duration: