(8)

Kongen af campus

audiobook & e-book


Pü sin første dag pü Clairmont College løber Sofia ind i den karismatiske Kingsley Talbot, der er prÌsident for det magtfulde broderskab, Alpha Phi Alpha.

De mødes igen … og igen.

De kan ikke slü hinanden ud af hovedet, men Sofia er slet ikke interesseret i magtspillet pü campus. Derimod bliver hun, som journalist pü universitetsavisen, udvalgt til at afdÌkke de uofficielle optagelsesritualer, der hersker for at komme ind i Clairmonts magtfuldebroder- og søsterskaber.

Kingsley har brug for hende til at beholde magten pĂĽ campus. Hun har brug for ham til sin historie, men hvem udnytter hvem? Og hvor langt vil de gĂĽ?

L. Sherman (født 1977) er pseudonym for Ulrika Louisa Bjerregaard. Siden debuten som skønlitterÌr forfatter i 2018 har hun skrevet flere populÌre bøger og bogserier, blandt andet Akut, Fortabt i Aarhus, Forført i Aarhus, LÌrkeholm, KÌrlighed & Bølgeskvulp, 9000 Chancer m.fl. Adskillige af hendes bøger er solgt til udgivelse i udlandet. L. Sherman har en bachelor i spansk og kandidat i fransk fra Aarhus Universitet. I dag bor hun i Aarhus med sin mand og sine to døtre.