(0)

Kortlivat

E-book


”Kortlivat” tar lĂ€sarna pĂ„ en nervpirrande resa genom de vackra, men dunkla omrĂ„dena kring Siljan. NĂ€r journalisten Fanny Persson tar sig an fallet, trots sin egen graviditet, blir berĂ€ttelsen Ă€nnu mer intensiv och komplex.

Samtidigt som Fanny kÀmpar för att lösa det gÄtfulla försvinnandet av den unga kvinnan och hennes barn, dras hon in i sitt eget personliga drama med jakten pÄ sin försvunna tvillingsyster, Anna. Denna parallella berÀttelse ger en djupare inblick i Fannys karaktÀr och de demoner hon brottas med.

Medan polisen Peter och hans team arbetar febrilt för att hitta ledtrÄdar och lösa fallet, stÀlls de inför en mÀngd komplicerade frÄgor och ovÀntade hinder. Varför minns offret ingenting? Vem var barnet och vad hÀnde med det? Och vad har Fannys egna sökanden för koppling till det hela?

”Kortlivat” utforskar teman som förlust, familjehemligheter och det mörka förflutna som plötsligt kommer upp till ytan. Genom vĂ€lskrivna karaktĂ€rer och en suggestiv miljö skapar författaren en fĂ€ngslande berĂ€ttelse som hĂ„ller lĂ€sarna pĂ„ kanten av sina sĂ€ten frĂ„n början till slut.

”Kortlivat” Ă€r andra boken i Siljans morden serien.