(0)

Kvartetten

audiobook & e-book


Den unge billedkunstner, Dora, gifter sig med den langt Êldre Poul, der giver hende al den frihed, hun som kunstner har behov for. Hendes elsker, Markus, vil binde hende tÊt til sig. Han forstÄr ikke hendes krav om uafhÊngighed, forstÄr ikke hendes forhold til Poul og er jaloux pÄ ham. Markus mÄ gifte sig, da han fÄr at vide, at han venter barn med en veninde, og forholdet til Dora bliver yderligere kompliceret.

Kvartetten er en selvstÊndig fortsÊttelse af Dora, der udkom i 2011. Hendes lejlighedsvise konfrontationer med Êrkeenglen Gabriel, der egentlig er dÞd, men har det med at manifestere sig, nÄr det passer ham, finder stadig sted og bringer stadig stor forstyrrelse i hendes liv. Hendes nÊre ven, Sariel, er uden hendes vidende ogsÄ en tidligere Êrkeengel. Han elsker hende hemmeligt og hÞvisk og er til stor hjÊlp for hende, da hun slÄr igennem som kunstner.

Kunst og kÊrlighed er undertiden besvÊrlige stÞrrelser, isÊr nÄr det er en kvindelig kunstner, der insisterer bÄde pÄ frihed og kÊrlighed.


Narrator: Charlotte Schultz
Duration: