(1027)

Laakson varjo

audiobook & e-book


Lumisen rikossarjan hyytÀvÀÀ jatkoa!

Åren murhat -sarjan Laakson varjo tarjoaa jÀÀtĂ€vÀÀ jĂ€nnitystĂ€, vahvoja luonnekuvauksia ja majesteettista tunturimaisemaa.

IdyllisessĂ€ Åressa vietetÀÀn talvilomaa, kun paikallisen julkkiksen ruumis löytyy rusikoituna lumesta. Uhrilla ei nĂ€ytĂ€ olevan vihollisia, joten miksi verityö? Poliisi on neuvoton. Samaan aikaan kristillisen kirkon vapaa lahko on saanut jalansijan Norjan rajalla syrjĂ€isissĂ€ kylissĂ€. Nuori Rebecca haaveilee vain Jumalan palvelemisesta uskollisena pastorin vaimona, mutta jÀÀkin yksin ja haavoittuvaksi. Kukaan ei puolusta hĂ€ntĂ€, ja pian hĂ€n saa jo pelĂ€tĂ€ henkensĂ€ puolesta. YhĂ€ uusia salaisuuksia paljastuu synkĂ€n tarinan keriytyessĂ€ esiin.

”Viveca Sten on ehdottomasti genrensĂ€ kĂ€rkijoukkoa.”

– Kapprakt

Viveca Sten (s. 1959) loi talvisen Åren murhat -sarjansa Sandhamnin murhat -sarjan kesĂ€isen saaristoparatiisin rinnalle. Lumen uhrit aloitti rikossarjan idyllisissĂ€ talvimaisemissa ja ponnahti oitis bestsellerlistojen kĂ€rkeen. Veriteot jatkuvat sarjan toisessa osassa Laakson varjo. Viveca Stenin dekkareita on myyty maailmanlaajuisesti yli kuusi miljoonaa kappaletta ja kÀÀnnösoikeuksia ostettu 40 maahan. Kirjat ovat pitĂ€neet pintansa suomalaisten suosikkidekkarien joukossa jo vuosia.


Narrator: Anni Kajos
Duration: