(3)

Livstid

audiobook & e-book


Den ikoniske serie om den ildfulde og ambitiøse kriminalreporter Annika Bengtzon forandrede krimien som genre og gjorde Liza Marklund verdensberømt.

En politimand findes myrdet i sin seng. Alt peger pü, at hans hustru, Julia, er morderen. Hun havde et motiv, hun var pü gerningsstedet, og mordvübnet er overstrøet med hendes fingeraftryk. Efter en hurtigt overstüet retssag idømmes hun fÌngsel for livstid af en enig jury. Men Julia hÌvder fortsat, at morderen var en ukendt kvinde, der trÌngte ind i deres hjem, og som ogsü har kidnappet parrets søn, en fireürig dreng, som har vÌret forsvundet siden mordnatten.

Kvällspressens kriminalreporter Annika Bengtzon er en fjern bekendt af Julia, og hun kan ikke forestille sig, at kvinden skulle have myrdet sin egen familie. Selv befinder Annika sig i sit livs største krise. Hun er midt i en skilsmisse, og Thomas krÌver forÌldremyndigheden over deres fÌlles børn. Som en flugt begraver Annika sig i arbejde og i efterforskningen af mordsagen.

Har Annikas personlige problemer gjort det af med hendes professionelle dømmekraft? Eller kan der vÌre tale om det største justitsmord i Sveriges historie? Sagens vigtigste spor mü vÌre at finde den fireürige dreng. Død eller i live.

Livstid er syvende bind i den prisbelønnede krimiserie om Annika Bengtzon.


Narrator: Julie Riis
Duration: