(268)

Maailman talvi: Vuosisata-trilogia II

audiobook & e-book


Toinen maailmansota jakaa maailman kahtia.

Viihteen mestarin Vuosisata-trilogian toisessa osassa edetÀÀn Saksan kansallissosialismin noususta aina atomipommien laukaisemiin kylmÀn sodan vuosiin.

Maailman talvi jatkaa huolelliseen taustatyöhön, vetÀviin juonenkÀÀnteisiin ja psykologisesti moniulotteisiin henkilöhahmoihin perustuvan romaanin eeppistÀ kaarta. Viiden perheen, yhdysvaltalaisen, saksalaisen, neuvostoliittolaisen, englantilaisen ja walesilaisen kohtalot sivuavat toisiaan, kun Eurooppa joutuu ennennÀkemÀttömÀn poliittisen, sosiaalisen ja taloudellisen murroksen kurimukseen.

Ken Follett on aikamme tunnetuimpia kirjailijoita, ja hÀnen Vuosisata-trilogiansa on kÀÀnnetty yli kolmellekymmenelle kielelle. Follettin kirjailijanura alkoi jo 1970-luvulla, jolloin hÀn vain 27-vuotiaana julkaisi ensimmÀisen kansainvÀlisen bestsellerinsÀ, NeulansilmÀn. SiitÀ lÀhtien hÀnen huolelliseen taustatyöhön, eeppisiin juonenkÀÀnteisiin ja psykologisesti uskottaviin henkilöhahmoihin perustuvat romaaninsa ovat kerta toisensa jÀlkeen nousseet bestsellereiksi. Keskiaikaan sijoittuvat suurromaanit Taivaan pilarit ja Maailma vailla loppua on nÀhty myös suosittuina tv-sarjoina.


Narrator: Jukka PitkÀnen
Duration: