(0)

Man ska ku se komikken

audiobook & e-book


Jesper Thilo har vÊret musiker i mere end 40 Är, han er en af de helt store jazz-musikere i vor tid. Han har spillet sammen med adskillige internationale topnavne. Han har gennem livet oplevet, hÞrt og ikke mindst husket morsomme historier og episoder. Megen humor og lidt alvor er samlet til fornÞjelse for eftertiden, og Jesper Thilos exceptionelle fortÊlleevne Äbner vide muligheder for folk som sÊtter pris pÄ at vide noget om baggrunden for et spillemandsliv.

Jesper Thilo er den fÞdte fortÊller af sin egen bog Man ska' ku' se komikken. Her fortÊller Jesper Thilo en rÊkke anekdoter og selvoplevede historier fra jazzens verden til vennen Erik Moseholm. Moseholm har gennemskrevet og redigeret de mange historier fra Thilos oplevelsesrige liv og herefter udgivet dem i bogform til glÊde for mange jazzentusiaster. De fleste af Jesper Thilos historier er yderst morsomme, men bunder ogsÄ i visse jazzmusikeres tragiske liv fuld af ensomhed, for meget sprut og fjolletobak, men alle historierne har en morsom pointe og bliver fortalt med sÄ stor kÊrlighed til de enkelte musikere.

OM BOGEN

Thilo har i mange Är vÊret kendt som en fremragende fortÊller, sÄ det var ikke uden grund, at Erik Moseholm i 1991-92 lod ham berette i en rÊkke radioudsendelser.... Det er der kommet en stor og meget underholdende bog ud af ... Ellers gÄr det rask derudaf, muntert og med mange gode iagttagelser. ... Men ellers er det altsÄ fortÊlleren Thilo, der er pÄ spil her. Han er absolut vÊrd at tilbringe et par timer med. - Information


Narrator: Jesper Thilo

Duration: