(0)

Manual til et bedre arbejdsliv

audiobook & e-book


"VÌk drømmen om drømmejobbet, saml pü gode oplevelser og dyrk dine positive følelser, rid pü bølgen af befordrende energi, spar op til hürde tider, tryk stop i god tid ved overbelastning, find din selvledelsesstil i det grÌnseløse arbejdsliv, hold af hverdagen i god balance mellem arbejde og fritid/familieliv, kom pü ret køl og rette hylde efter en fyring, dyrk dine styrker og dit talent, og lad dig inspirere til det nÌste job i trivsel."

"Manual til et bedre arbejdsliv" sÌtter medarbejderen i førersÌdet og ser pü, hvad man selv kan gøre for at fü et bedre arbejdsliv med mindre stress og mere overskud. Psykolog Marianne Boje Andersen giver overblik over vanskelige situationer, som kan opstü pü de fleste arbejdspladser og kommer med løsningsforslag og vÌrktøjer til at undgü dem i fremtiden. Samtidig giver bogen tips til den ürlige medarbejderudviklingssamtale, og hvordan du kan fü mest muligt ud af den.

Kort sagt: En manual til et bedre arbejdsliv!

Marianne Boje Andersen er cand.psych. og arbejder som selvstĂŚndig erhvervspsykolog. Hun afholder kurser i blandt andet teambuilding, stresshĂĽndtering, karriere og arbejdsglĂŚde. I 2009 debuterede hun som forfatter med bogen "StresshĂĽndtering pĂĽ arbejdspladsen".


Narrator: Tine Rud

Duration: