(1)

Marko Pogacar, kode: 8-6-5-1

audiobook


I denne nye sÊson af Talmagi taler vÊrt Annasophia med en rÊkke interessante gÊster og gennemgÄr deres talmagi-kode.

Annasophia har i dette afsnit inviteret Marko Pogacar, psykoterapeut og grundlÊgger af Bodytalks, ind i studiet til at tale om talmagien. I afsnittets begyndelse kigger Annasophia nÊrmere pÄ Markos talkode. Den kan blandt andet fortÊlle, at Markos grundenergi er et outsidertal. Det giver muligvis en forklaring pÄ Markos projekt Bodytalks, og hvorfor Marko kan vÊre sÄ hÄrd ved sig selv. Sammen taler de ogsÄ om Markos instinktenergi, og hvorfor den ikke helt rammer hans frygt for at give for meget af sig selv. Til slut har Marko Pogacar ogsÄ taget spÞrgsmÄl med, som Annasophia gennem talmagien skal forsÞge at kaste lys pÄ.

Talmagi

Din fĂždselsdato rummer en kode, der fortĂŠller noget om, hvem du er.

Tallene 1-9 indeholder unikke budskaber og energier, og gennem dem kan du lÊre at forstÄ dig selv og din omverden pÄ et dybere plan. NÄr vi kender os selv, har vi det bedre og kan trÊffe bedre valg. Og nÄr vi har en stÞrre forstÄelse for os selv og andre, kan vi gÞre verden til et bedre sted at vÊre.

Annasophia Petri Holm (f. 1994) er uddannet TV- og medietilrettelĂŠgger fra Danmarks Medie- og JournalisthĂžjskole, DMJX. Derudover er hun yogalĂŠrer, astrolog og numerolog. Annasophia stĂ„r bag de to podcasts ”Det spirituelle hjĂžrne” og ”Det astrologiske hjĂžrne” samt bĂžgerne ”Alt det, vi ikke ser” og ”Talmagi”.