(89)

Med hjertet som indsats

audiobook & e-book


Efter en beskyttet opvĂŠkst valgte Dessie at gĂ„ sin egen vej, i dag er hun livvagt og ex-militĂŠr. Det gĂ„r godt pĂ„ arbejde og med venner – og Tinder-dates. Men hun bĂŠrer pĂ„ en hemmelighed, der kan ĂždelĂŠgge det hele.

Sam er den fattige indvandrer, der pĂ„ egen hĂ„nd har skabt et hotelimperium – og han er lige sĂ„ berygtet for sine luksuriĂžse suiter som for sin vilde fortid. Da Sam har brug for en livvagt, vĂŠlger han Dessie – imod hendes vilje. De deler en mĂžrk fortid, og svigt i deres ungdom har efterladt sĂ„r, der ikke er helet.

Men da en ukendt fjende eskalerer sine trusler, mÄ Dessie og Sam stoppe den farlige tiltrÊkning mellem dem, som risikerer at ÞdelÊgge det hele. De fortÊller sig selv, at én gang er ingen gang, men sÄ nemt er det ikke ...

Om forfatteren:

Simona Ahrnstedt, fĂždt 1967 i Prag og flyttede som barn til Sverige. Hun er oprindeligt uddannet psykolog, men bestemte sig for at begynde at skrive, da hun fyldte fyrre. Simona Ahrnstedt slog igennem internationalt allerede fra begyndelsen med debutromanen Ægtepagten (2010). I dag er hun Sveriges fĂžrende romanceforfatter, og hendes bĂžger har solgt lige under en million eksemplarer alene i hjemlandet og udkommer i 23 lande. Hun bor uden for Stockholm med sine to teenagere og et par siameserkatte. Simona Ahrnstedt skriver skandinavisk romance med passion, humor og noget pĂ„ hjerte.


Narrator: Kristine Brendstrup
Duration: