(5)

Min muse

audiobook


Bestsellerforfatteren bag Dukkemageren er tilbage med en varm, charmerende roman om kĂŚrlighed, frihedstrang og fortidsmysteriers evne til at finde vej ind i nutiden.

Pü en varm julidag i 1967 besøger Odelle Bastien det fornemme Skelton-galleri i London med en viden om, at hendes liv om lidt vil Ìndre sig for altid. Siden sin ankomst fra Trinidad for fem ür siden har hun kÌmpet for at finde fodfÌste i byen, men nu er hun endelig blevet tilbudt arbejde som stenograf under den glamourøse, enigmatiske gallerist Marjorie Quick. Men skønt Quick gør Odelle til sin fortrolige og hjÌlper hende med at forløse et potentiale, hun ikke anede at hun havde, forbliver hun et mysterium, hvilket kun understreges af et güdefuldt mestervÌrk, der pludselig dukker op pü galleriet.

Sandheden om maleriet ligger skjult i fortiden, nÌrmere betegnet pü et stort spansk landsted i 1936, hvor Olive Schloss, datter af en anerkendt kunsthandler, gemmer pü egne ambitioner om at blive til noget. Dette sarte paradis forstyrres af den revolutionÌrt anlagte kunstner Isaac Robles og hans halvsøster Teresa, og deres ankomst til Schloss-familiens landsted für altafgørende, ødelÌggende konsekvenser.

Min muse er en passioneret, medrivende fortĂŚlling om lĂŚngsel, kĂŚrlighed og historiens uundgĂĽelige betydning for vores liv


Narrator: Githa Lehrmann
Duration: