(66)

Minne kuljit maailmassa

audiobook


Mysteeriromaani tytöstÀ, joka katosi jÀlkiÀ jÀttÀmÀttÀ

Abiturientti Maria Laine katosi Kotkan keskustasta maaliskuussa 2004. TytöstÀ löytyi jÀlkikÀteen ainoastaan satama-altaan reunalle viskattu kÀsilaukku, jossa oli runonpÀtkÀ. LÀhtikö Maria vapaaehtoisesti vai veikö hÀnet tuntematon hyökkÀÀjÀ tai meri?

Koripalloa harrastaneen Marian katoaminen pintautuu seitsemÀn vuotta myöhemmin, kun hÀnen ystÀvÀnsÀ ja vanhat joukkuetoverinsa kokoontuvat tupaantuliaisiin, joissa tapahtuu onnettomuus ja yksi vieraista kuolee. Rikosylikonstaapeli Veikko Niskanen kutsutaan paikalle, kun tupaantuliaisten emÀntÀ ja Marian entinen joukkuekaveri Linda Westö vÀittÀÀ tietÀvÀnsÀ, mitÀ Marialle tapahtui ja mihin hÀnet on haudattu.

LiittyvÀtkö tupareiden tuhoisa onnettomuus ja siinÀ kuollut mies Marian katoamiseen? MitÀ seitsemÀn vuotta sitten jÀi huomaamatta? Ovatko Marian joukkue- ja lukiotoverit todella niin viattomia kuin vÀittÀvÀt? Kaikkea tÀtÀ pohtivat poliisin lisÀksi myös parhaat ystÀvÀt Elli, Saana ja Noora, jotka palaavat kotikaupunkiinsa Kotkaan selvittÀÀkseen vihdoin, mitÀ heidÀn kadonneelle joukkuekaverilleen todella tapahtui.


Narrator: Hannamaija Nikander
Duration: