(0)

Mirakelmanden

E-book


”Du ser dem virkelig, Ăžnsker dem virkelig, tror virkelig pĂ„ dem
 Og sĂ„ sĂžsĂŠtter du dine mirakelbĂ„de ned ad beddingen, og de sejler ind i dit liv.”

15-Ă„rige Gnom bliver mobbet af sin storebror, som alle andre ser som den perfekte bror. Gnom er kun 90 centimeter hĂžj, og han kan ikke stille meget op over for sin storebrors grusomheder. Da Gnom bliver venner med en gammel bĂ„debygger, ĂŠndrer hans liv sig. Da den gamle dĂžr, testamenterer han Gnom sin bĂ„d, ’Mirakelmanden’. Hvad ingen ved er, at Gnom samtidig har arvet bĂ„debyggerens magiske evner, og nu har han pludselig krĂŠfter til at tage kampen op imod sin plageĂ„nd.

”Mirakelmanden” er en bog om det godes kamp mod det onde og den fysisk stĂŠrkes kamp mod den psykisk stĂŠrke. Bogen er skrevet til unge fra 11 Ă„r og opefter og udkom fĂžrste gang i 1994.

Tim Bowler (f. 1953) er en engelsk forfatter, der har skrevet en lang rĂŠkke anmelderroste bĂžger til bĂ„de unge og voksne. Han debuterede i 1994 med ungdomsromanen ”Mirakelmanden” og har sidenhen udgivet et vĂŠld af bĂžger, der er blevet oversat til mange forskellige sprog. Tim Bowler har vundet flere priser for bĂ„de sine ungdoms- og voksenbĂžger.