(2)

Mitt liv som KING

audiobook & e-book


Jag böjde knÀna. Gjorde mig mjuk. Drog upp benen, och flög! Det var som att stjÀrnor exploderade. Jag var i himlen. Jag skulle kunnat hÀlsa och vinka pÄ alla fÄglarna. Vi var pÄ samma höjd. Mitt hjÀrta bultade som att jag inte hade nÄgra andra kroppsdelar. Det hÀr var det coolaste, coolaste jag varit med om i hela mitt liv! Jag flög! Jag var i luften och jag var KING!

NÀr man Àr mellanstadiekille Àr livet för det mesta ganska soft. Man Äker snowboard med familjen, hjÀlper vÀnner i nöd, rÄkar hÄlla en hel presentation i skolan pÄ engelska och lyckas fixa gratis julklappar till hela slÀkten. Och nÀr vÄren kommer blir man visst kÀr, för sÄnt hÀnder mycket oftare pÄ vÄren. Eller?

Annelis Johansson har skrivit en fÀngslande och otroligt rolig berÀttelse för mellanstadieÄldern bestÄende av rappa, actionfyllda och rörande vardagsbetraktelser. Annelis jobbar som skolbibliotekarie och stöter ofta pÄ killar som smyger runt pÄ biblioteket och inte riktigt vet vad de vill lÀsa. Mitt liv som KING Àr skriven för just dem.


Narrator: Fabian Penje

Duration: