(0)

Mord i dit hjem - krimier fra forfatternes egne boliger

E-book


Mord i dit hjem er en samling krimifortællinger med et benspænd. De SKULLE nemlig foregå i forfatternes egne hjem. Det sted, de fleste – forfattere inklusive – forbinder med noget ufarligt. Sådan er det bare ikke altid ...

Jakob Melander inviterer ind i privaten – overført forstået som bøgernes verden, antikvariatet og sikringen i Hovedstadsområdet – til en uheldsvanger historie om et hamskifte.

Henrik Brun fortĂŚller om en mand, der var panisk bange for ilden, men som alligevel bliver fundet brĂŚndt i et af sommerhusene ved Blokhus.

Stephanie Caruana tager os med ind i en lejlighed pü Amager, hvor en forfatter uden inspiration har bloddryppende drømme.

Dorthe Annette Hansen lader en forfulgt journalist vende tilbage til sit fødested pü Nykøbing Falster, hvor en uhyggelig hemmelighed spøger pü loftet.

Pernille Boelskov holder os fanget i et hus pü Bornholm, hvor et mord bliver begüet, mens en snestorm holder pürørende og en efter-forsker fanget inden døre.

Thomas Aagaard Skovmand fortÌller om Bergstrand, Københavneren i Vejle, der en søvnløs nat opdager en udspekuleret hemmelig-hed om den ellers sü harmløse Jensen med de jordkolde øl.

Rune Stefansson tager os med ind i hans trevÌrelses lejlighed i svømmehalskvarteret pü Frederiksberg. Pludselig flÌkker et natskrig stilheden.