(176)

Murhapaikanhakijat

audiobook


Murhapaikanhakijat on huimia kÀÀnteitÀ tarjoava seikkailutrilleri, joka imaisee lukijansa kansainvÀlisen terrorismin ja juonitteluiden maailmaan. Jo esikoisteoksellaan Kuoleman koeaika vakuuttanut Marko Immonen jatkaa matkaansa maamme eturivin trilleristiksi.

Kemisti Jaakko Puustisen avioliitto rakoilee, eikÀ ystÀvyys vauhdikkaan kansanedustajan kanssa ainakaan helpota tilannetta. PÀinvastoin.

On alkukesÀn aamuyö Helsingin ViikissÀ. Jaakko havahtuu tokkurastaan oudolla kerrostaloalueella. Paikalle osuvat Ahmed ja Mounib, jotka tarjoavat hÀnelle kyytiÀ kotiin MÀkkylÀÀn.

VielÀ Mersuun noustessaan tÀmÀ keski-ikÀinen perheenisÀ uskoo matkan kestÀvÀn puoli tuntia ja haastavan korkeintaan hÀnen ennakkoluulonsa. Sen sijaan öinen kohtaaminen kÀynnistÀÀ jÀnnitysnÀytelmÀn, joka sinkoaa Jaakon kuukausiksi Keski-Eurooppaan ja uhkaa sekÀ hÀnen omaa ettÀ lÀheistensÀ henkeÀ.

LĂ€hi-IdĂ€stĂ€ levinnyt konflikti on suistamassa raiteiltaan koko maailman ja sen ohella Jaakon, miehen joka tullaan tuntemaan myös nimellĂ€ MĂŒnchenin Kemisti.

Marko Immonen (s. 1970) luopui perheyrityksen johtamisesta ja ryhtyi kirjoittamaan. Kirjoittamisen ohella oikeustiedettÀ opiskeleva Immonen on syntyisin Virroilta ja asuu Orimattilassa. Murhapaikanhakijat on hÀnen toinen vauhdikkaan viihdyttÀvÀ trillerinsÀ.


Narrator: Antti Jaakola
Duration: