(0)

Muskettisoturit palaavat

E-book


Kolmen muskettisoturin ensimmĂ€isistĂ€ seikkailuista on kulunut kaksikymmentĂ€ vuotta, kun Aramista, Athosta ja Porthosta tarvitaan jĂ€lleen. Ranskan kuningaskunnalla on edelleen tehtĂ€viĂ€, joista voivat selviytyĂ€ vain muskettisotureiden kaltaiset taiturit. TĂ€llĂ€ kertaa sisĂ€llissota uhkaa Ranskan kuninkaallisten asemaa, ja niin kolmikon johtajan D’artaganin on aika ryhtyĂ€ jĂ€ljittĂ€mÀÀn muskettisotureiden olinpaikkoja.

Ja vaikka muskettisoturit ovat voittaneet pÀÀvihollisensa Myladyn, Myladyn poika on edelleen elossa...

"Muskettisoturit palaavat" on Alexandre Dumas’n "My Ladyn poika"-nimisen suurromaanin ensimmĂ€inen osa. Seuraavat osat ovat "Muskettisoturit juonittelevat", "Muskettisoturit taistelevat", "Muskettisoturit pakenevat" ja "Muskettisoturit voittavat".

Alexandre Dumas (1802–1870) syntyi pikkukaupungissa lĂ€hellĂ€ Pariisia. Dumas’n isoĂ€iti oli afrikkalaislĂ€htöinen, karibialainen orja, minkĂ€ vuoksi myös Dumas kohtasi elĂ€mĂ€ssÀÀn paljon rasismia. Kirjailijana Dumas on tunnettu erityisesti historiallisista romaaneistaan ja seikkailuistaan, jotka ovat tehneet hĂ€nestĂ€ maailman luetuimman ranskalaisen kirjailijan. Dumas kirjoitti myös nĂ€ytelmiĂ€ sekĂ€ artikkeleita sanoma- ja aikakauslehtiin.