(475)

Nukkumalla menestykseen

audiobook & e-book


HyvÀ uni on menestystekijÀ

HyvÀlaatuinen uni on tÀrkein yksittÀinen palautumisen ja jaksamisen lÀhde. UnilÀÀkÀri Henri Tuomilehdon opein parannat untasi ja terveyttÀsi ja menestyt arjessasi paremmin.

Uni ja unettomuus herĂ€ttĂ€vĂ€t runsaasti kysymyksiĂ€, ja nukkumisesta onkin tullut pĂ€ivittĂ€inen keskustelunaihe maailmanlaajuisesti. Uni vaikuttaa terveyteemme enemmĂ€n kuin haluamme uskoa. UnihĂ€iriöt ovat nykyisin jo kansansairaus: nukumme vĂ€hemmĂ€n ja huonommin kuin koskaan aikaisemmin. Mutta ei hĂ€tÀÀ – on olemassa keinoja lisĂ€tĂ€ laadukasta unta itsenĂ€isesti. Nukkumalla menestykseen on systemaattinen opas kohti parempaa nukkumista. Teos lisÀÀ tietoisuutta oikeanlaisesta, riittĂ€vĂ€stĂ€ unesta ja saa lukijansa pohtimaan omia yöuniaan.

UnilÀÀkÀri ja dosentti Henri Tuomilehto on hyvÀn unen lÀhettilÀs. Jo 15 vuoden ajan hÀn on tutkinut unta, unen vaikutuksia terveyteen ja ennen kaikkea sitÀ, kuinka ihminen itse voi parantaa nukkumistaan ja jopa olemassa olevia unihÀiriöitÀ. Tuomilehdon vastaanotolla on kÀynyt tuhansia potilaita. TÀllÀ hetkellÀ hÀn työskentelee muun muassa NHL-joukkue Columbus Blue Jacketsin, HJK:n ja Suomen Olympiakomitean uniasiantuntijana.

Jouni Vornanen on työskennellyt Savonia-ammattikorkeakoulun viestinnÀssÀ 20 vuotta. Työn ohessa hÀn on kirjoittanut tietokirjoja sekÀ toiminut kolumnistina mm. Viikkosavossa ja Kuopion kaupunkilehdessÀ.


Narrator: Aku Laitinen
Duration: