(1)

Nye udfordringer

audiobook & e-book


Det er forÄr og hestepigen Line og hendes to veninder Anna og Malene er taget til westernridestÊvne. Det er en sjov, spÊndende og meget anderledes oplevelse, da ingen af dem er vant til den form for dressur.

PÄ rideskolen fÄr de tre piger overtalt Madsen til at kÞre dem til Europamesterskabet, der denne gang bliver afholdt i Sverige.

Men selv om der er fart over feltet og stÊvner til hÞjre og venstre, kan Line ikke lade vÊre med at bekymre sig for sin pony Betsy, der er blevet syg. Mon Betsy klarer skÊrene, eller mÄ hun en tur pÄ dyrehospitalet?

For hestepigen Line betyder ridning alt. LÊs med nÄr hun sammen med veninderne fra rideskolen tager til store ridestÊvner, redder forsÞmte heste og opklarer spÊndende pony-mysterier. Underholdende serie for de 10-14 Ärige!

Eva Andersen (f. 1937) er en dansk forfatter og oversĂŠtter. Eva Andersen har stĂ„et bag en del oversĂŠttelser af udenlandske forfattere, og blev i 1993 hĂŠdret for sin indsats med Dansk OversĂŠtterforbunds Ærespris. Eva Andersen er desuden kendt for sine hestebĂžger, heriblandt serien om pigen Line og hendes mange oplevelser til hest.


Narrator: Eva Andersen
Duration: