(1378)

Ombytta roller

audiobook & e-book


Kommer Zombie att klara av livet som mÀnniska? MÀnniskors vanor och liv Àr svÄrare att förstÄ sig pÄ Àn Zombie hade trott. Som den hÀr konstiga dusch-grejen folk envisas med. Eller skolan dÀr alla pratar om en döds-turnering? Kommer Zombie ens överleva till nÀsta fullmÄne nÀr trÀskhÀxan kan hjÀlpa honom att bli sig sjÀlv igen?

Vad hade du gjort om du blev en zombie i Minecraft en dag? Eller en mÀnniska för den delen! Genom Minecraft zombiens korta dagboksanteckningar fÄr vi en humoristisk bild av hur det hade kunnat vara att leva inne i spelet. Och det Àr inte alltid sÄ lÀtt. Roligt och vardagsnÀra för alla som Àlskar Minecraft, dagböcker eller knasiga Àventyr!

Hegas böcker – lĂ€tta att lĂ€sa. SvĂ„ra att motstĂ„.

Copyright © 2023 Zack Zombie Publishing LLC

Minecraft Àr ett registrerat varumÀrke som Àgs av Mojang Synergies AB och dess respektive Àgare. Denna bok Àr emellertid ett inofficiellt fan fictionverk. Alla karaktÀrer, namn, platser och sÄ vidare, som beskrivs i boken Àr varumÀrkesskyddade och Àgda av respektive Àgare. Boken Àr sÄledes inte nÄgon officiell licensprodukt och har ingen koppling till Mojang AB eller till nÄgon annan till Minecraft knuten rÀttighetsinnehavare.

Minecraft Âź/TM & © 2009–2016 Mojang.