(0)

Palle Piksvinger

E-book


Det meste af tiden holder Palle sig for sig selv og langt vÊk fra kvinder. Det har Êndret hans liv til det bedre, synes han. Men de er svÊre at komme udenom, kvinderne. De vÊlter frem pÄ alle omrÄder af samfundet og presser mÊnd ud pÄ kanten.

Palle er udprÊget venlig og hjÊlpsom. Han har dog ogsÄ en anden side, som han isÊr giver frihjul pÄ nettet under falske profilnavne. Men en dag fÄr han og kollegerne en ny chef, og langsomt revner maskerne sÄ dybt, at der bliver brug for en ligpose.

Palle Piksvinger handler om, hvor galt det kan gÄ, nÄr frygt og vrede fÄr lov at vokse i fred i smÄ lommer af samfundet, hvor mÊnd bekrÊfter hinanden i at vÊre ofre for et moderne samfund, de ikke fÞler, har en plads til dem. Romanen rÊkker derind, hvor hadet udgÞr fÊllesskabet, hvor konspirationsteorier og alternative fakta slÄr dybe rÞdder og blomstrer med kvindehad, fremmedhad, vold og dyb afsky ved samfundets feminiserede institutioner.

En stÞrre del af romanens dialog, Palles tanker, holdninger og alternative fakta er baseret pÄ autentiske kommentarspor fra Nationen, Facebook og Twitter.

Handlingen udspilles fra januar til august 2020, midt under Corona-epidemien.