(2)

Pigerne fra Nordkorea

audiobook & e-book


Pigerne fra Nordkorea er en uforglemmelig roman om to unge pigers flugt fra verdens mest lukkede land – en stĂŠrk fortĂŠlling om overlevelse, venskab og hĂ„b. Livet har vĂŠret alt andet end nemt for de to piger Gi og Il-sun. Men Hjemmet for ForĂŠldrelĂžse Piger giver dem tag over hovedet og tynd suppe i maven, og forstanderinden gĂžr, hvad hun kan for at passe pĂ„ sine piger.

Og pigerne har hinanden. Trods deres forskelligheder er de bedste veninder: Gi er sky og gÞr, hvad hun kan for ikke at tiltrÊkke sig unÞdig opmÊrksomhed, efter at hendes familie kom i arbejdslejr. Il-sun derimod er til fest og ballade og har ikke andet end foragt tilovers for det strenge system, de lever under. Gang pÄ gang udfordrer hun autoriteterne, og hver gang mÄ Gi redde hende.

Det kan ikke blive ved med at gÄ godt, og de to piger ender med at mÄtte flygte over grÊnsen til Sydkorea, hvor et nyt liv, der skal vise sig ikke at vÊre spor bedre end det gamle, venter dem.

»En af de mest fÊngslende, mest skrÊmmende, smukkeste og vigtigste romaner, jeg har lÊst i mange Är.«

- Alice Walker, forfatter til Farven Lilla

Pressen skriver:

»Det er en positiv roman med gnist, vilje og glimt af lykke, og du skal unde dig selv dette indblik i en anden del af verden og i et kÊrligt venskab.«

***** – Femina

**** – Per Krogh Hansen, Berlingske

**** – May Schack, Politiken


Narrator: Anne KjĂŠr
Duration: