(10)

Prinsessen

audiobook


Christianna er prinsesse i et lille europÌisk fyrstedømme, hvor hun lever en meget beskyttet tilvÌrelse pü slottet. Hende fremtid ligger i faste rammer, og udsigten til at vÌre en royal kransekagefigur huer hende ikke. Hun savner indhold i sit liv og drømmer om at engagere sig i humanitÌrt nødhjÌlpsarbejde. Hun er opsat pü at gøre en forskel og overtaler sin far, fyrsten, til at lade hende arbejde som frivillig for Røde Kors.

Under en brÌndende afrikansk sol arbejder Christianna med ofre for aids, og hun trives med arbejdet pü trods af den daglige konfrontation med sygdom og elendighed. Hun forelsker sig hovedkulds i Parker Williams fra LÌger uden GrÌnser, men han kender ikke hendes sande baggrund og historie. Da uroligheder og vold invaderer nødhjÌlpslejren, og Christiannas sikkerhed og frihed trues, men hun tage hjem efter ordre fra familien. De to elskende mü nu kÌmpe for deres kÌrlighed fra hver deres ende af verden, og Christianna mü tage ansvar for sit eget liv, som pü Êt skÌbnesvangert øjeblik forandres for altid.

Den amerikanske forfatter Danielle Steel (f. 1947) er kendt for sine romantiske dramaer, hvoraf adskillige er blevet filmatiseret. Hun er en af de bedst sÌlgende forfattere i hele verden med over 800 millioner solgte bøger. Selvom Steel mest skriver voksenromaner, har hun bevÌget sig inden for flere forskellige genrer heriblandt billedbøger, børnebøger og non-fiktion.


Narrator: Maryann Fay Lertoft
Duration: