(30)

Rakas Evan Hansen

audiobook & e-book


ÄlykĂ€s, hauska ja traaginen romaani valheesta ja sen seurauksista

Yksinkertainen valhe johtaa monimutkaisten totuuksien vyyhtiin hykerryttÀvÀssÀ tarinassa ajastamme, jolloin ollaan pakonomaisesti esillÀ ja toisaalta jÀÀdÀÀn kipeÀsti syrjÀÀn.

Kun Evan Hansenin kirje pÀÀtyy perheelle, joka suree kuollutta poikaansa, Evan saa elÀmÀnsÀ tilaisuuden: hÀnelle tarjoutuu mahdollisuus kuulua johonkin. Evanin on vain teeskenneltÀvÀ, ettÀ hÀn oli ongelmallisen Connor Murphyn salainen paras ystÀvÀ.

YhtÀkkiÀ Evan ei ole enÀÀ nÀkymÀtön - edes unelmiensa tytölle.

Connorin vanhemmat kutsuvat hÀnet elÀmÀÀnsÀ kuullakseen lisÀÀ pojastaan. MitÀ syvemmÀlle vanhempien tuskan syövereihin Evan uppoaa, hÀn tajuaa, ettei ole oikealla polulla, mutta jos hÀnen valheensa auttavat surevia omaisia, mitÀ haittaa niistÀ voi olla?

Entinen Evan oli lamaantunut, uuden Evanin elÀmÀssÀ on tarkoitus. Jokainen pÀivÀ on mahtava! Kunnes kaikki valheet alkavat purkautua ja Evanin on kohdattava elÀmÀnsÀ isoin este: itsensÀ.

Val Emmich on kirjailija, laulaja-lauluntekijÀ ja nÀyttelijÀ. HÀnen toinen romaaninsa Dear Evan Hansen perustuu Broadway-menestysmusikaaliin, ja hÀn kirjoitti sen yhdessÀ tuotantoryhmÀn jÀsenten Steven Levensonin, Benj Pasekin ja Justin Paulin kanssa. Lue lisÀÀ: valemmich.com