(1638)

Rakas katastrofini

audiobook & e-book


Miten pitÀÀ lastensa isÀ elossa, jos hÀn ei halua itse elÀÀ?

Koskettava taistelutarina elÀmÀstÀ mielenterveysongelmista kÀrsivÀn itsetuhoisen puolison rinnalla ja mahdottomalta tuntuvasta pyrkimyksestÀ saada elÀÀ tavallista elÀmÀÀ.

Naimisiin mennessÀÀn Mirkka Torikka oli onnellinen saatuaan tiilitalon, lapsia, koiran ja kesÀmökin. Muutaman vuoden kuluttua hÀÀkelloista puoliso Aki alkoi saada itsetuhoisia ajatuksia. Mirkan tehtÀvÀksi jÀi pitÀÀ lapsiperheen arki kasassa ja lastensa isÀ hengissÀ. Se vaati jatkuvaa ylivireystilaa, nukkumista eteisen lattialla ovikellona sekÀ vÀlillÀ epÀtoivoista taistelua hoidon saamiseksi. VielÀ kun kodista paljastui vakava kosteusongelma, kaikki tÀmÀ piti tehdÀ mittavan homeremontin keskellÀ. Kun Aki lopulta onnistui kuolemaan, Mirkka pÀÀtti, ettei koko perheen elÀmÀ voi loppua siihen eikÀ hÀnen ongelmistaan tarvitse puhua kuiskaten. Kirja nostaa esiin yhteiskuntamme tabuja mielensairauksista itsemurhaan ja homeongelmista talousahdinkoon ja kertoo rohkealla ja inhimillisellÀ tavalla asioista, joihin liittyy usein hÀpeÀÀ, vihaa ja syyllisyyttÀ.

Mirkka Torikka on toimittaja ja pÀihdekasvatustyön asiantuntija. Torikka tunnetaan myös blogistina ja sosiaalisen median sisÀllöntuottajana.


Narrator: Satu Paavola
Duration: