(331)

Rakkauden riitasointu

audiobook & e-book


Bridgerton-kirjailijan uutuussarja.

Smythe-Smithin perhe tunnetaan legendaarisista konserteistaan, joissa toinen toistaan epÀmusikaalisemmat neidot marssitetaan lavalle nolaamaan itsensÀ. SukuperinteestÀ pakotien tarjoaa vain avioliitto. Julia Quinnin uudessa Smythe-Smith-sarjassa rakkaus ja huumori kukoistavat, ja vilahtaapa joukossa muutama Bridgertonkin. EnsimmÀisessÀ osassa lapsuudenystÀvÀt kohtaavat erikoisissa merkeissÀ.

Honoria Smythe-Smith ei tosiaankaan osaa soittaa viulua, mutta ajatus lÀhestyvÀstÀ konsertista ei hÀntÀ suuremmin huolestuta. EnemmÀn mietityttÀÀ ulkomaille paenneen veljen kohtalo ja kolmannen huvisesongin lÀhestyminen: 21 vuoden kypsÀssÀ iÀssÀ aviomiehen pitÀisi jo alkaa löytyÀ, mutta jostain syystÀ kosijat katoavat ympÀriltÀ. Johtuuko se Daniel-veljeÀ ympÀröivÀstÀ kohusta vai jostakin muusta? Arvoitus alkaa selvitÀ, kun Honoria punoo juonia sopivan sulhasen pyydystÀmiseksi ja suunnitelma menee pahasti pieleen.

Yhdysvaltalainen Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja pÀÀtti sen jÀlkeen ryhtyÀ lÀÀkÀriksi. HÀn ehti kuitenkin saada kustannussopimuksen ennen opintojensa alkua. Quinnin romanttiset historialliset romaanit, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiÀ. Bridgerton-kirjoihin perustuva tv-sarja on Netflixin historian katsotuimpia.


Narrator: Anniina Piiparinen
Duration: