(41)

SALATTU MAFIA: Cosa Nostra

audiobook


Kiehtova tietokirjasarja Italian mafioiden verisestÀ historiasta ja nykypÀivÀstÀ alkaa!

Syanidilla terÀstettyÀ kahvia vankilassa. Autopommi Palermon keskustassa. MitÀ merkitsee nippu seteleitÀ kuolleen suussa? Tai kivi?

ElĂ€mĂ€ Sisiliassa on hyvin samanlaista kuin 150 vuotta sitten. Palermo on kaupunki, johon historian saatossa ovat jĂ€ttĂ€neet jĂ€lkensĂ€ kreikkalaiset, roomalaiset, bysanttilaiset, arabit, espanjalaiset ja britit – ja Cosa Nostra, luultavasti maailman kuuluisin mafia. Kapeita mukulakivisiĂ€ kujia hallitsevat edelleen Sisilian mafian perheet.

Suomalais-italialainen tietokirjailija Anton Monti sukeltaa mafiasarjan ensimmÀisessÀ osassa sisilialaisen mafian historiaan ja nykypÀivÀÀn. Kirja kuvaa koukuttavasti niitÀ monimutkaisia, vÀkivaltaisia ja salaperÀisiÀ kytköksiÀ, joita mafia kykenee saamaan aikaiseksi, ja joissa vuoron perÀÀn esiintyvÀt mafiosot, tavalliset rikolliset, poliitikot, salajuonet ja selittÀmÀttömÀt murhamysteerit.

Italian rikollisuuden kerrostumat paljastuvat Anton Montin neliosaisessa tietokirjasarjassa. Monti kuvaa tarkasti ja yksityiskohtia sÀÀstÀmÀttÀ miten mafian lonkerot ulottuvat kaikkialle aina maataloudesta politiikkaan ja huumekauppaan asti.


Narrator: Juhani Rajalin
Duration: